pagina afb oversons

Nominaties Innovatieprijs Parkeervak 2013

Geschreven door Meghan de Koning op .

Producten van Schmit Parkeersystemen, de combinatie Vialis/Nedap en TKH Parking Solutions zijn genomineerd voor de ParkeerVak Innovatieprijs die dinsdag 9 april op de vakbeurs ParkeerVak in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch wordt uitgereikt. De jury kon kiezen uit twaalf inzendingen. De prijs gaat naar de meest innovatieve parkeeroplossing van 2013.

TKH Parking Solutions is genomineerd met de Lightpipe ParkAssist, een combinatie van duurzame LED verlichting en een parkeerverwijssysteem in één. Het systeem zorgt voor een goede en energiezuinige verlichting in de parkeergarage en helpt de automobilist bij het vinden van een parkeerplaats. De jury noemt de milieuvoordelen. Het systeem reduceert het zoekgedrag van automobilisten, met een lager brandstofgebruik tot gevolg. Minder voertuigkilometers in de garage leiden ook tot verlaging van energiekosten van afzuiginstallaties. De Lightpipe ParkAssist biedt de exploitant de mogelijkheid om de parkeerfaciliteit effectiever in te zetten en combinatie van twee functies in één systeem betekent minder bekabeling en installatiekosten.

De jury van de ParkeerVak Innovatieprijs bestaat uit: ir. Ernst Bos, voorzitter programmacommissie van de Vexpan, Peter Martens, Director Business Intelligence Q-Park NV en bestuurslid van VEXPAN en Martje Hoofs, parkeermanager gemeente Leiden.

Quotes

Parking+Protection koos op haar project “parkeergarage Jeroen Bosch Ziekenhuis” voor de LED verlichting van Scanton. Een mooie toepassing met heldere lichtopbrengst! Een goede stap in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

H. van Engelen
Parking + Protection

Meer referenties

TKH Parking Solutions

TKH Parking Solutions is een cluster van bekende en gerenommeerde TKH-bedrijven.

Samen bieden zij diverse innovatieve oplossingen en daarmee een compleet producten- en dienstenpakket voor professioneel parkeermanagement in de internationale parkeermarkt.

Meer info

Contact

 • Adres
  Industrieweg 22
  4153 BW Beesd
 • Telefoon
  088 - 00 21 440
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social