pagina afb oversons

Slim parkeren groeit

Geschreven door Meghan de Koning op .

Technologiebedrijf TKH, het voormalige Twentsche Kabel, is optimistisch over de groeimogelijkheden op het gebied van intelligente parkeersystemen. Zo wordt in Nederland al geëxperimenteerd met het persoonlijk maken van parkeertarieven door deze aan te passen aan de locatie van de auto in de garage en de grootte van de auto.

,,Ik verwacht dat dergelijke systemen de komende 3 jaar hun intrede zullen doen op de Nederlandse markt'', zei topman Alexander van der Lof woensdag in een toelichting op de jaarcijfers van het bedrijf. In de Verenigde Staten, waar de markt voor intelligent parkeren al verder is, wordt hier al mee gewerkt.

TKH levert onder de naam 'Switchpark' al systemen waarmee bedrijven, bijvoorbeeld in het weekend, hun beschikbare parkeerplaatsen kunnen verhuren.

Lees het artikel

Quotes

Parking+Protection koos op haar project “parkeergarage Jeroen Bosch Ziekenhuis” voor de LED verlichting van Scanton. Een mooie toepassing met heldere lichtopbrengst! Een goede stap in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

H. van Engelen
Parking + Protection

Meer referenties

TKH Parking Solutions

TKH Parking Solutions is een cluster van bekende en gerenommeerde TKH-bedrijven.

Samen bieden zij diverse innovatieve oplossingen en daarmee een compleet producten- en dienstenpakket voor professioneel parkeermanagement in de internationale parkeermarkt.

Meer info

Contact

 • Adres
  Industrieweg 22
  4153 BW Beesd
 • Telefoon
  088 - 00 21 440
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social