pagina afb oversons

Oplevering nieuwbouw ziekenhuis Uden

Geschreven door Meghan de Koning op .

Twee ziekenhuizen in Oss en Veghel zijn gefuseerd en werken sinds 1 april in het nieuw gebouwde Bernhoven ziekenhuis  in Uden. In deze periode is ook betaald parkeren ingevoerd voor bezoekers.De parkeervoorziening, welke in bezit is van de gemeente,  is opgedeeld in tweeën. 600 parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor het personeel die gratis hun auto mogen parkeren.De overige 600 plaatsen zijn voor bezoekers. Zij moeten betalen voor parkeren. De tarieven zijn € 1,25 per uur met een maximum van € 5,00 per dag. Men kan zowel met contant geld als de bankpas betalen.

Scanton Parking+ heeft de parkeerapparatuur op basis van de Touchline productserie geleverd. De inwerkingstelling van het nieuwe parkeersysteem, verliep niet geheel zonder invoeringshobbels. De eerste dagen was het voor iedereen wennen en stonden er af en toe lange rijen voor de betaalautomaten. Het bleek al snel dat er voor de drukke piekmomenten onvoldoende  betaalautomaten waren opgesteld, dit is opgelost door een extra betaalautomaat bij te plaatsen. Een woordvoerder van de gemeente verwoordt het als volgt: “Een nieuw ziekenhuis kent opstartproblemen. De communicatie tussen onderdelen van het parkeersysteem was nog niet optimaal. Een redelijk deel van de problemen is ook  veroorzaakt door de gebruikers die te snel willen, niet goed lezen et cetera. Kortom: het is even wennen.”

De parkeerlocatie is voorzien van kentekenherkenning bij in- en uitritten. Zodra het parkeertarief is betaald opent de slagboom bij de uitrit automatisch.  

Webportal

Binnenkort zijn de week- en maandkaarten voor het ziekenhuis en het aangrenzende zorghotel ook via een internet webportal beschikbaar. Bezoekers kunnen dan eenvoudig online een parkeerkaart bestellen en op basis van het kenteken de parkeervoorziening op- en afrijden. De online webportal services worden geleverd door TKH Parking Solutions. 

 

 

Quotes

Parking+Protection koos op haar project “parkeergarage Jeroen Bosch Ziekenhuis” voor de LED verlichting van Scanton. Een mooie toepassing met heldere lichtopbrengst! Een goede stap in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

H. van Engelen
Parking + Protection

Meer referenties

TKH Parking Solutions

TKH Parking Solutions is een cluster van bekende en gerenommeerde TKH-bedrijven.

Samen bieden zij diverse innovatieve oplossingen en daarmee een compleet producten- en dienstenpakket voor professioneel parkeermanagement in de internationale parkeermarkt.

Meer info

Contact

 • Adres
  Industrieweg 22
  4153 BW Beesd
 • Telefoon
  088 - 00 21 440
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social