pagina afb oversons

TKH breidt geografische positie uit voor parkeeroplossingen

Geschreven door Meghan de Koning op .

TKH maakt bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt met betrekking tot de overname van 100% van de aandelen in Park Assist, gevestigd in New York City (USA) Park Assist is een innovatief vision-technologiebedrijf dat zich richt op technologie-oplossingen op het gebied van parkeerbeheer, met vestigingen in New York City (USA), Australië en Verenigd Koninkrijk. Met de overname van Park Assist breidt TKH haar geografische positie in Noord-Amerika en Australië uit en verwerft ze specifieke video analytics-technologie voor de parkeermarkt, hetgeen een fraaie toevoeging is aan haar bestaande technologieën voor parkeeroplossingen.

 

Park Assist maakt in haar oplossingen gebruik van eigen ontwikkelde video analytics-technologie, gericht op het monitoren van parkeerplaatsen en op het stroomlijnen van verkeer in parkeergarages waardoor de efficiency, het gebruik en de aantrekkelijkheid van het parkeren toeneemt. Door toegang te verkrijgen tot de technologieën van de TKH-groep is Park Assist in staat om complete parkeeroplossingen in haar bestaande markten aan te bieden. Via het TKH-netwerk en onze sterke geografische aanwezigheid in Europa en Azië is het voor Park Assist mogelijk om een versnelling aan te brengen in de groei en uitbreiding van haar marktpositie in deze gebieden.

Led Lightpipe M3 005 laan

 

 

 

 

 

Quotes

Parking+Protection koos op haar project “parkeergarage Jeroen Bosch Ziekenhuis” voor de LED verlichting van Scanton. Een mooie toepassing met heldere lichtopbrengst! Een goede stap in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

H. van Engelen
Parking + Protection

Meer referenties

TKH Parking Solutions

TKH Parking Solutions is een cluster van bekende en gerenommeerde TKH-bedrijven.

Samen bieden zij diverse innovatieve oplossingen en daarmee een compleet producten- en dienstenpakket voor professioneel parkeermanagement in de internationale parkeermarkt.

Meer info

Contact

 • Adres
  Industrieweg 22
  4153 BW Beesd
 • Telefoon
  088 - 00 21 440
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social