pagina afb oversons

Nieuw € 10-biljet

Geschreven door Madelon Herfst op .

Op een persconferentie bij de ECB in Frankfurt is het nieuwe bankbiljet van € 10 onthuld. Op 23 september van dit jaar komt het nieuwe € 10-biljet in omloop. Dit nieuwe € 10-biljet maakt deel uit van de bankbiljetten van de Europa-serie. Het eerste bankbiljet van de nieuwe serie, dat van € 5, is op 2 mei 2013 in omloop gekomen.

Om ervoor te zorgen dat uw parkeerapparatuur het nieuwe € 10-biljet na de introductie op 23 september kan accepteren, is het van belang dat de apparatuur hierop is voorbereid.

Wij adviseren u om, voor zover u dit nog niet geregeld heeft, de apparatuur hiervoor aan te laten passen. Uw aanvraag voor de upgrade kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Graag vóór 15 augustus a.s.).

 

Quotes

Parking+Protection koos op haar project “parkeergarage Jeroen Bosch Ziekenhuis” voor de LED verlichting van Scanton. Een mooie toepassing met heldere lichtopbrengst! Een goede stap in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

H. van Engelen
Parking + Protection

Meer referenties

TKH Parking Solutions

TKH Parking Solutions is een cluster van bekende en gerenommeerde TKH-bedrijven.

Samen bieden zij diverse innovatieve oplossingen en daarmee een compleet producten- en dienstenpakket voor professioneel parkeermanagement in de internationale parkeermarkt.

Meer info

Contact

 • Adres
  Industrieweg 22
  4153 BW Beesd
 • Telefoon
  088 - 00 21 440
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Social